ЦИРК НАВКОЛОСВІТНЯ ПОДОРОЖ Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
ВЕРЕСЕНЬ - ЖОВТЕНЬ 2018



З 22  вересня у Львівському державному цирку в рамках всеукраїнського турне починає свою роботу нове шоу
 Цирку «Чінізеллі»
”НАВКОЛОСВІТНЯ ПОДОРОЖ” в якій кожен номер характеризує певну країну  нашої мальовничої  мандрівки. Номери програми  представлені за допомогою  оригінальних костюмів, музики та освітлення.  Єдине, що їх пов’язує - це захоплення, яке вони викликають у глядача. Все це створює фантастичний настрій!


     Неповторна подорож перенесе глядача на кораблі у неймовірну казку зі скарбами та піратом Володимиром Городецьким      дресирувальником і «татом» папуг. А чому «татом»? Тому, що так пернаті його називають!
Це не класична дресура, а цілий театральний сюжет з постановкою і виконанням оригінальних, нестандартних, незвичайних і складних трюків у виконанні папуг, зростом близько одного метра (враховуючи довжину хвоста). Цей номер, який зараз може побачити публіка готувався і створювався близько 5-ти років. І справа тут не тільки в складності і оригінальності задумки, але і в тому, щоб знайти з папугою спільну мову, потрібно не мало часу. Дресирувальник перетворюється в кульгавого пірата Джона Сільвера- персонажа з роману Стівенсона «Острів скарбів». У номері виступають білі і мараканські какаду, ара, тукан. Ці птахи з легкістю піднімають дзьобом пристойного розміру скриню зі скарбами, тримають плащ за сюжетом, вміють перекидатися на дулі пістолета, стоять на голові, але є трюк і складніший - дресирувальник жонглює папугами. Таке видовище змушує похвилюватися!
    Атмосферу древнього Єгипту відтворює номер з  алігаторами довжиною 3-4 метра, нільські крокодили, кубинський крокодил альбінос, а також гігантські удави і пітони. Трюки з ними проробляють такі, що публіка завмирає від страху і подиву. Хижаків приборкує відомий дресирувальник крокодилів -Олександр Орлов. Цей  атракціон дивує своїм виступом і безстрашністю глядачів багатьох країн. Дресирувальник катається на зубастому гігантові по всьому манежу, відважно зливається з ним у поцілунку, гіпнозом паралізує триметрового алігатора, по його команді рептилії встають в стійку і звичайно ж смертельний трюк- голова в пащі чотириметрового алігатора. Родзинка цього номера - єдиний в світі хор міссісіпських алігаторів.
        А ось  ведмеді, начебто, неповороткі тварини, але у дресирувальників Тетяни і Валерія Нечипуренків вони вражають високою майстерністю і легкістю виконання незвичайних трюків. У нашій програмі ці тварини не поступаються людям в сміливості і складності виконання номерів та продемонструють неймовірні здібності, які не можуть не захоплювати!
      Акробатична пара на роликах В'ячеслав і Олена Любівець полюбилася глядачеві в різних країнах-Китай, Франція, Італія, Грузія, Японія, Корея та багато інших. У їх виконанні неймовірні трюки з шаленим темпом, які не дають глядачеві ні хвилини перепочинку. Видовище такого класу без хорошої підготовки не покажеш. У цьому з В'ячеславом і Оленою мало хто зрівняється, адже за їх плечима безліч  участей у всіляких конкурсах і фестивалях, перемог і нагород! Результат зусиль пари - неймовірно небезпечний, але і привабливий виступ!
      У виконанні Михайла і Ольги Граждіан - повітряних гімнастів на парних ременях запаморочливі трюки 10-го ступеня складності без страховки, демонстрація високої техніки акробатики, еквілібристики   . Професійно побудований сюжет і красива заворожуюча музика.  Виступ переглядається на одному диханні!  
      «Хула-Хуп» - унікальний номер у виконанні неординарної парочки «Дует Драйв» .Стімпанк стиль і харизматичність надає цьому дійству особливий шарм, а видовищний реквізит і акробатичні трюки з хула-хупами роблять це уявлення ексклюзивним та незабутнім!
       Повітряні гімнасти в кільці  Наталя та Олексій Царевські продемонструють найскладніші елементи акробатики під куполом цирку без страховки! Просто дух захоплює! Неймовірні за своєю гостротою відчуття. Артисти подарують вам море краси і естетичного задоволення, змусять затамувати подих і завмерти від захоплення.
     «Гімнасти на різновисоких турніках» під керуванням Володимира Єрьоменка – неодноразові переможці в міжнародних конкурсах та фестивалях ,майстри спорту України зі спортивної гімнастики, учасники «Всесвітньої універсіади» в Японії.
«Вертикальний пілон» у виконанні артиста Романа Кронжка призера програми «Україна має талант» дивував глядачів багатьох європейських країн, вперше буде представлений львівському глядачеві.
       Всю виставу на манежі, кумедний клоун «БАТОН» - артист Вадим Булов, клоун ,що вміє розсмішити і вселити гарний настрій .
      Шарму казці добавить виступ шоу-балету «Атлантик» в приголомшливих екзотичних костюмах.
       Купуючи квиток, Ви можете бути впевнені, що зовсім скоро потрапите в динамічний і яскравий світ  пригод!

         Продюсер програми - Дмитро Зельцер.

ПРЕМ'ЄРНІ ВИСТАВИ ЦИРКОВОЇ  ПРОГРАМИ

«НАВКОЛОСВІТНЯ ПОДОРОЖ»


СУБОТА 22 ВЕРЕСНЯ - 16:00
НЕДІЛЯ
23 ВЕРЕСНЯ - 16:00

СУБОТА 29 ВЕРЕСНЯ - 16:00
НЕДІЛЯ
30 ВЕРЕСНЯ - 12:00 та 16:00

СУБОТА 6 ЖОВТНЯ - 16:00
НЕДІЛЯ
7 ЖОВТНЯ - 12:00 та 16:00

СУБОТА 13 ЖОВТНЯ - 16:00
НЕДІЛЯ
14 ЖОВТНЯ - 12:00 та 16:00

ЗАКЛЮЧНІ ВИСТАВИ
СУБОТА 20 ЖОВТНЯ - 16:00
НЕДІЛЯ
21 ЖОВТНЯ - 12:00 та 16:00

-------------------------------------------
У графіку можливі зміни

-------------------------------------------------














































































УВАГА!

На дану циркову програму запроваджена Система продажі Електронних квитків ( E-Ticket)
на сайті 
 

             Для придбання Електронного квитка необхідно :
-    вибрати дату, годину циркової вистави та місця на схемі залу;
           -    заповнити персональні дані ( прізвище, електронна пошта, номер телефону);
             -    розрахуватись карткою VISA/MASTER CARD будь-якого банку (бажано Приватбанк) через систему LiqPay; 
                -   отримати E-Ticket на електронну пошту та роздрукувати його на звичайному принтері;
-    пред явити роздрукований Електронний квиток при вході на Подію; 


УВАГА!!! Кількість електронних квитків - обмежена!!!
адміністратор сайту
 
www.kasa-lvivcirk.com.


Інформацію про наявність квитків
у
касі цирку надає тільки
адміністратор цирку !!!

Інформація за тел.
(032) 238-53-30
(098) 715 68 68
- адміністратор цирку

Стежте за інформацією та рекламою!



СХЕМА ЗАЛУ

УВАГА!!! Дітям з 5-ти років купується повний квиток.


АДМІНІСТРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ

Дітям до 5 років вхід на виставу безкоштовний, з 5 років – купується повний квиток, (батькам, вік дітей яких наближається до 5 років, щоб уникнути конфліктів з контролерами, рекомендується брати свідоцтво про народження);

Вхід у зал для глядачів після 3-го дзвінка, а також вихід з нього під час вистави здійснюється через проходи лівого і правого боку другого поверху. Категорично забороняється під час вистави виходити із залу для глядачів через центральний прохід першого поверху.

Під час вистави суворо забороняється: користуватися лазерними указками, вставати з місця і підходити до арени (особливий контроль за дітьми під час роботи номерів з тваринами), проводити відео та фото зйомку номерів програми;

При втраті особистих речей звертайтеся до адміністратора або контролерів цирку.

 
< Попередня   Наступна >