Головна arrow Архів вистав arrow Ілюзія, магія чи диво?
 
Ілюзія, магія чи диво? Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   

Львівський державний цирк запрошує маленьких і дорослих львів’ян переглянути неймовірну програму „Магія арени” 

Чи вірите ви в магію? Ні? Тоді ласкаво просимо до львівського цирку! До 6 квітня там триває нова програма „Магія арени”, побачивши яку ви уже не будете такими категоричним, стверджуючи, що див на світі не буває. Адже учасники цієї містерії підготували чудові номери, які захоплюють і приковують увагу не лише маленьких глядачів, а й дорослих. Дві години шоу пролетять непомітно, і коли артисти вийдуть збирати овації глядачів „на біс”, ви не повірите, що це уже фінал програми, зачаровано очікуючи продовження! Не вірите? Тоді слухайте, що ви втрачаєте.

Циркове шоу „Магія арени” складається з двох частин. Програма першої побудована з номерів за участю тварин та виступів гімнастів, жонглерів і еквілібриста. Тут кожен знайде для себе виступ до душі – серед них і ніжний „Вальс та голуби” Оксани Ляхорської, і кумедний атракціон дресированих ведмедів Валерія Нечипоренка, і граційна бегемотиця Ліна з дресирувальником Бенджаміном Тaкачем, і особливі номери від Марини Новосьолової та її помічників за участі маститів, пітонів й навіть крокодилів. Цікаво, що глядачі, які придбають квитки в перші ряди, матимуть змогу погладити цих зубастих рептилій (звичайно під пильним наглядом дресирувальниці).

А ще в першій частині програми чудеса демонструватимуть повітряні гімнасти на трапеції Олена та Андрій Макієвські, гімнасти на ременях з амортизаторами Ірина та Олександр Селезньови, групові жонглери під керівництвом Віталія Ковтуна й еквілiвібр на котушках Олексій Мруз. Повірте, коли дивитиметесь номери за їх участі, здаватиметься, що земного тяжіння просто не існує! Бо як інакше артистам вдається виробляти такі чудеса – буквально літати під куполом цирку ( і це без страховки!).

І, звичайно ж, яка циркова вистава може обійтись без улюбленця дітлахів – клоуна. В цій не лише маленьких глядачів, але й дорослих розважає клоун Батон (Вадим Булов). Над жартами і витівками цього веселого гостя з Молдови реготатимуть усі так, що животи болітимуть ще довго.

Друга ж частина програми «Магія арени» пропонує глядачам оцінити ілюзійне лазерне ревю „Ілюзія сучасності” Євгена Новосьолова. Цей артист за свою майстерність отримав золоту медаль на Міжнародному фестивалі циркового мистецтва в Кореї. І з перших же хвилин дійства ви зрозумієте за що. Бо дивлячись його номери – відомі і не знані – ви повірите в дива. На арені цирку перед повним залом Євген Новосьолов почувається цілком комфортно і впевнено, жартує із глядачами, не зважаючи на те, що його то розпилити збираються, то спалити. Звичайно кожен небезпечний номер завершується щасливо ( і як це йому вдається?) й артист з’являється перед глядачами неушкодженим та ще й чарівно посміхається.

Цікаво і захоплююче? Отож! Не проґавте й ви шансу переконатися в тому, що магія таки існує. Програму „Магія арени” демонструватимуть у львівському цирку ще п’ять разів – 28 і 29 березня та  4 і 5 квітня. Вистави починатимуться по суботах о 16.00 і неділях о 12.00 і 16.00. Вартість квитків: 50 – 200 грн.

 

Марічка Ільїна

 
< Попередня   Наступна >