Головна arrow Архів вистав arrow Львівські циркачі розважали сім'ї фронтовиків
 
Львівські циркачі розважали сім'ї фронтовиків Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
Понад триста військових з дітьми відвідали шоу-програму львівського цирку. Дехто з малечі вперше потрапив на таке дійство, однак найбільшу радість у дітей викликало те, що їхні батьки були поруч.


«Я ніколи не був у цирку! У мене на роботі кожен день цирк. Цікаво, велика різноманітність номерів, тварин, як зоопарк. Є, що подивитись і дітей куди повести», - розповів боєць 24-ої механізованої бригади Анатолій. 

Військовий Олег з 80-ої аеромобільної бригади, який приїхав у десятиденну відпустку, у Львові натрапив на вату. Проте солодку, тут її можна з'їсти. «Я прийшов сюди з дівчиною. Тепер здається, що цирк такий маленький. Коли я приходив сюди у дитинстві, він був такий великий», - зауважив солдат.

Тішились цирковою виставою і діти військових із 24-ої залізної бригади. «Ми привезли 50 дітей, приїхали з Яворівського гарнізону, де дислокується 24 бригада. Частина бригади виконує завдання на сході України, а решта зараз тут,» - розказав майор 24-ої механізованої бригади Руслан Ліщук.

Також дітям військових, які воюють на сході України, показали вистави у театрі опери та балету, театрі Марії Заньковецької та мутильки у кінопалаці.

 
< Попередня   Наступна >