Головна arrow Архів вистав arrow А ми йдемо на вихідні до цирку!
 
А ми йдемо на вихідні до цирку! Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   

Програмою «Експресія» у Львівському цирку розпочався новий сезон. Триватиме програма до 19 жовтня

На вулиці мокра осінь, а у Львівському цирку – справжня спека. У неділю, 21 вересня, тут відкрили новий сезон з назвою «Експресія». На арені – дресировані зебри, страуси і лисиці, а родзинкою шоу став виступ українських еквілібристів світового рівня.

Як розповів «Пошті» фінансовий директор Львівського цирку Роман Здреник, програму „Експресія” показуватимуть до 19 жовтня. „Хоч на душі тяжко і через події в державі зовсім немає настрою до веселощів, але те, що цирк знову відчинив свої двері для дорослих і малечі, означає, що ми разом із артистами подолаємо депресію! Зважаючи на економічну ситуацію вартість квитків не змінилась. Як і раніше, їх ціна коливається від 50 до 150 гривень. Сподіваюсь, що програма сподобається львів’янам і жителям області. Тому запрошую маленьких і дорослих знову приходити до цирку в новому сезоні”, – говорить Роман Здреник.

У програмі „Експресія” багато номерів, які сподобаються й малечі, і дорослим. Львів’янка Оксана прийшла на виставу із донечкою Яночкою. Обоє в захваті від майстерних акробатів та дресированих звірів. „Цирк дуже гарний! Новий сезон розпочинається чудово! Багато звірів, багато гарних акробатів, дуже красиві костюми, музика... все дуже гарне. Цирк прекрасний і чудовий”, – зазначила „Пошті” пані Оксана після вистави.

Малеча теж має свої вподобання. Найбільше юним глядачам сподобались дикобрази, песики, коники, ну і, звісно, веселі і смішні клоуни. „Мені дуже-дуже сподобався цирк весь”, – додає першокласниця Яна.  

До слова, у новому цирковому сезоні на арені лише українська програма. Немає російських номерів, натомість виступають артисти зі східної України. Еквілібрист Боб Гвоздецький приїхав із Луганська, є лауреатом міжнародних конкурсів і премій. Вдруге приїхав до Львова і не приховує захоплення містом і людьми. „Мені дуже у вас подобається. Чудовий цирк, чудові глядачі, привітні люди. Події в державі об’єднали нас і те, що артисти зі східної України виступають у Львові є найбільшим підтвердженням того, що ми єдина країна і в нас усе буде добре”, – зазначив „Пошті” Боб Гвоздецький. 

Завітати до цирку на нову програму містян та гостей запрошують щосуботи і щонеділі. Початок вистав у суботу о 12.00, а в неділю – о 12.0 та 16.00 (у графіку можливі зміни).

До речі, задля зручності запроваджена система електронного бронювання квитків на сайті kasa-lvivcirk.com. Їх можна купити щодня з 10.00 до 18.00 в касі цирку, але не пізніше, ніж за півгодини до початку вистави.

 

Катерина Задорожна

 
< Попередня   Наступна >