Головна arrow Про нас пишуть arrow Прем’єру програми цирку Чінізеллі львів’яни оцінили квітами і оваціями
 
Прем’єру програми цирку Чінізеллі львів’яни оцінили квітами і оваціями Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   

Чудеса на арені

Прем’єру програми цирку Чінізеллі львів’яни оцінили квітами і оваціями

 У суботу в Львівському державному цирку відбулась прем’єра програми „Чудеса на арені” цирку Чінізеллі, яку труппа привезла до нашого міста в рамках європейського турне. У своєму вступному слові режисер та директор (а також і автор сценарію) Дмитро Зельцер зауважив: „ – Не соромтеся плескати артистам і зустрічати їх  на фінальному виході стоячи”. І як у воду дивився: по завершенні двохгодинного шоу, яке захопило не лише маленьких гостей цирку, але й їх батьків, глядачі вітали цих чарівників стоячи, квітами та оваціями! Та як могло бути інакше, якщо кожен номер від першої й до останньої секунди вражав неймовірними трюками, майстерністю виконавців і їх чотириногих підопічних.

Уся програма, створена Дмитром Зельцером, промайнула перед очима немов на одному подиху… Складно навіть виділити якийсь один номер, аби назвати його центральним, кращим – бо кращими насправді були усі! Одні глядачі захоплено вдивлялися у височінь під куполом, спостерігаючи за польотами під куполом акробатів Лариси та Тимура Мумладзе на колесі сміливості – останній без будь-якої страховки та ще й із зав’язаними очима стрибав через скакалку, знаходячись на неймовірній висоті. Інші принишкло, але зацікавлено спостерігали за боротьбою чорного ягуара і дресирувальника Дмитра Кузнєцова. Він разом із партнеркою Наталією Кузнєцовою (обоє Заслужені артисти Росії)  представили цілий блок з хижаками – атракціон «Імперія ризику». Цим досвідченим дресирувальникам чемно, немов домашні кішки, підкорялися леви, пуми і леопард.  Тож у них важко було впізнати милу аристократичну пару, яка у першій частині програми граціозно танцювала з шістьма російськими борзими, демонструючи номер "Віденський вальс"

Раз у раз зал вибухав оваціями після майстерних виступів акробатів-піратів на гойдалках (срібні призери Міжнародного фестивалю циркового мистецтва «Золотий Карл» в Ризі), гімнастів на турніках, під керівництвом Майстра спорту України Володимира Єрьоменко та екстремального гімнаста Сергія Іванця. Останній вразив публіку тим, що ефектно жонглював гирями і палаючим реквізитом, підняв під купол цирку себе і чарівну асистентку, тримаючись(якщо це можна так назвати), самими лише зубами за перекладину… а на завершення номера прямісінько на цирковій арені його навіть переїхав міні-автобус з десятком дівчат-пасажирок всередині!

А от найменшим глядачам особливо припали до душі смішний виступ веселих мавпочок і їх дресирувальниці Олени Широкової та витівки кумедного клоуна Ніколіно (Миколи Біленького), який впродовж вистави встиг оббігати увесь зал вздовж та впоперек, подуріти з дітворою, розцілувати найкрасивіших дівчат і пожартувати з найсуворіших татусів.

Тож не пропустіть і ви „Чудеса на арені” від цирку Чінізеллі. Програму показуватимуть у Львівському державному цирку (вул.Городоцька, 83) до 13 квітня щосуботи (о 16.00) і неділі (о 12.00 і 16.00). Між іншим на неї для вашої зручності запроваджена система електронного бронювання квитків на сайті kasa-lvivcirk.com. Заброньовані квитки можна викупити щоденно з 10.00 до 18.00 в касі Львівського цирку, але не пізніше ніж за півгодини до початку циркової вистави.

 

Марічка Ільїна

 
< Попередня   Наступна >