Головна arrow Про нас пишуть arrow Росіяни підготували для Львова вогонь, воду і снігову заметіль
 
Росіяни підготували для Львова вогонь, воду і снігову заметіль Надрукувати Надіслати електронною поштою
Написав Administrator   
25.11.2012 Газета "Експрес"
Тамтешній театр-цирк презентує нове шоу у столиці Галичини
Прем'єрнi покази "Аврора. Спляча красуня" вiдбудуться сьогодні -- о 12-й та 16-й годинi. Всього у Львовi покажуть лише дев'ять таких вистав.
"Театр-цирк "Кракатук" iз Санкт-Петербурга привiз до нашого мiста програму iз двох частин, -- розповiдає Роман Здреник, комерцiйний директор Львiвського державного цирку. -- Перша уже успiшно пройшла в стiнах цирку, а iншу -- презентуємо цими вихiдними.
Творцi експериментальної постановки за основу взяли кiлька творiв за мотивами казок Джаббатiсти Базiле та Шарля Перро про сплячу красуню. Однак, цi казки по-новому побачить i маленький, i дорослий глядач, адже театр-цирк "Кракатук" додав по програми безлiч прийомiв сучасного цирку, i все це -- пiд музику композиторiв Чайковського та Моцарта.
"Трюки, iлюзiї, неймовiрнi спецефекти, -- це наша програма, -- каже Олег Чесноков, генеральний продюсер цирку "Кракатук", автор сценарiю та режисер-постановник вистави "Аврора". -- На аренi цирку покажемо справдi неймовiрне шоу, основна частина якого -- у повiтрi. Буде багато вогню та води, на сценi розгуляється справжня снiгова заметiль! А серед персонажiв глядачi побачать i п'ятиметровi фiгури".
Аби показати львiв'янам шоу, яке не поступається Голлiвуду, iз Санкт-Петербурга привезли близько ста тонн декорацiй. Трупа складається iз 45 осiб, i на одну виставу вони мають понад 300 костюмiв.
"До Львова "Аврору" ми привезли вперше, -- додає Олег Чесноков. -- Це взагалi нова вистава, прем'єра якої вiдбулась у Нiццi. До 9 грудня показуватимемо програму у Львовi, опiсля -- вирушимо до Мюнхена".
Побачити незабутнє шоу львiв'яни зможуть за цiною вiд 40 до 140 гривень. На виставу радять не брати дiток, молодших п"яти рокiв.
 
< Попередня   Наступна >