Головна arrow Про нас пишуть
 
Про нас пишуть
Виступ про роботу Львівського державного цирку Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Виступ про роботу Львівського державного цирку під час повномаштабної агресії (рф) перед членами Європейської циркової асоціації, під час проведення 46-го Міжнародного циркового фестивалю Монтекарло. 19 січня 2024 року.





 
Україна взяла бронзу: ексклюзивний репортаж з Міжнародного фестивалю в Монте-Карло Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Міжнародний фестиваль в Монте-Карло вже став легендою для циркової індустрії. Деякі артисти важко працюють багато років, аби провести кілька хвилин на манежі, який відкриває величезні можливості.

46-ий фестиваль проходив з 18 по 28 січня і став направду особливим. Адже цьогоріч зійшлося дві важливі дати в його історії – 50 років з дня заснування та 100-річчя від дня народження князя Реньє ІІІ, який започаткував фестиваль.




Читати далі...
 
“Юність” з історією: як живе та працює студія при Львівському цирку Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Валентина і Роберт Мруз розповіли про роботу студії, унікальні номери і своїх вихованців.

За багато років своєї діяльності циркова студія “Юність” у Львові випустила у світ немало знаних артистів. Її вихованців можна побачити на манежах нашої та багатьох інших країн.

І зараз у студії під керівництвом колишніх циркових артистів Роберта та Валентини Мруз продовжують розвиватись молоді таланти. На фестивалі “Яскрава арена” у Львові “Юність” вразила присутніх розмаїттям і якістю номерів та виграла спеціальний приз – сюжет про студію від Circus Life.

Читати далі...

 
Львівський цирк приготував “Новорічний презент” Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

16 грудня 2023 року Львівський державний цирк запросив львів’ян та гостей міста на чарівну програму “Новорічний презент”.

Якось незвично швидко в цьому році прийшла зима і цикл зимових свят. На два тижні швидше до дітлахів приходив святий Миколай з подарунками, а землю вкрив густий сніговий килим. Але дітлахи не забули за львівський цирк і він приготував для них “Новорічний презент”.

Читати далі...

 
ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ про «Яскраву арену» у Львові Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

«Всі такі рідні, ми ж у цирку. Це цирк, ми тут як сім‘я», – говорять циркові діти, і вони на сто відсотків праві. Цирк – це найбільш магічне, чесне і сімейне мистецтво.
Ще раз дякуємо всім учасникам і членам журі за той неймовірний досвід, який ми разом тиждень тому пережили на «Яскравій арені»!

Дивитися...

 
“Яскрава арена” очима Circus Life: ділимося емоціями Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

З 1 по 3 грудня наша команда стала частинкою щорічної події українського циркового життя – XIII Міжнародного фестивалю дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва “Яскрава арена”.

Читати далі...

 
Львівському цирку виповнилося 55 років Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

 
“Наша ставка – не комерція, а майбутнє”: інтерв’ю з директором Львівського державного цирку Романом Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Дві стихії – лід та повітря. Їх об’єднав Львівський цирк у своїй льодовій програмі. Ми не змогли оминути стороною це шоу. Команда Circus Life одразу після побаченої вистави “Цирк на льоду” поговорила із директором Львівського державного цирку – Романом Здреником.

Як народилася ідея цирку на льоду і хто її втілює в життя. Як Львів рятував від окупації артистів та тварин. Чи змінився цирк та глядач після 24 лютого. Чим і ким директор пишається найбільше, та як разом з командою вирощує справжнього артиста.

Читати далі...

 
Від Дніпра до Львова: яким буде 13-ий дитячий цирковий фестиваль “Яскрава арена” Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   


Навіть коли ми дуже втомлюємося, ми на нервах і думаємо: “Боже, ну нащо нам це все?”. А потім бачимо дітей в 7 – 8 років, а потім в 10 – 12, як вони на законах циркового мистецтва формуються в особистість. Ми бачимо, як важко працюють ці діти заради того, щоб вийти і 3 хвилини вражати глядача. Тоді розуміємо: “ми просто відпочиваємо порівняно з ними, наша напруга і наполегливість – це ніщо порівняно з їхніми стараннями”. Наші діти – планка для нас, ми завжди прагнемо рівнем нашої організації відповідати рівню їхньої майстерності”.

Читати далі...

 
У Львові майже дві тисячі дітей отримали подарунки з Німеччини Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   
Подарунки для дітей учасників війни та з малозабезпечених сімей готували їхні німецькі однолітки

 
Свято яскравих емоцій Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   
Діти зачаровані виступами у Львівському цирку своїх ровесників та в захваті від різноманіття тварин. На арені – верблюди, собаки, кицьки, тибетські яки, шотландські корови... Нова програма триватиме до 24 лютого

Детальніше...
 
ЖИВИЙ КУТОЧОК Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   
«Якось наш Тоні не за сценарієм стрибнув у басейн до симпатичних танцівниць...»

* Шестирічний морський котик грає у баскетбол, бринькає на гітарі, чемно кланяється глядачам і подає їм «лапу»
Детальніше...
 
Нашу тримісячну донечку Майя заколисує у... своєму хоботі, Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   
“Нашу тримісячну донечку Майя заколисує у... своєму хоботі, а дресирувальника і мого чоловіка Белуша Такача до мене... ревнує”, - зізнається асистентка Тетяна Мазуркіна
Однією з “родзинок” нової програми Львівського державного цирку “Слон і сильні люди” є виступ слонихи Майї. Коли  масивна екзотична тварина стає на задні чи передні ноги, зал захоплено аплодує. А коли Тетяна Мазуркіна лягає посеред арени, а слониха через неї переступає, глядачі аж подих затамовують.

Детальніше...
 
Магія на арені Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

До 26 лютого львів’ян і гостей міста запрошують на нову програму «Великий Будапештський цирк»

Марічка Ільїна

Цієї неділі, 29 січня, у Львівському цирку відбулася прем’єра нової програми, до якої ввійшли найрізноманітніші номери від учасників і призерів міжнародних фестивалів – артистів із Угорщини, Італії і, звичайно, з України. Більшість із них уже не раз виступали у Львові. Їх добре знають глядачі, тож не дивно що на прем’єру шоу прийшло чимало поціновувачів циркового мистецтва: в залі яблуку ніде було впасти.

Детальніше...
 
Верблюди, носухи та... «Внуки лейтенанта Шмідта» Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   
Львів’ян і гостей міста запрошують на нову міжнародну шоу-програму «Золотий цирк Європи та Азії»

До 4 грудня у Львівському цирку демонструватимуть феєричну шоу-програму «Золотий цирк Європи та Азії» від цирку «Чінізеллі». До неї ввійшли найрізноманітніші номери від учасників і призерів міжнародних фестивалів – дресирувальників, гімнастів, акробатів і дуету клоунів, які не залишать байдужими жодного глядача.



Детальніше...
 
У дитинстві мене ніколи не смішили клоуни Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Клоунеса Таміла розбиває стереотип, що клоунада — суто чоловіча професія

Таміла Петращук мала всі шанси обрати для самовираження будь-яку театральну сцену України: експерти відзначали чудову пластику і пантоміму талановитої білявки. Та ще з дитинства Таміла вирішила, що її покликання — смішити людей. Дівчину не бентежило, що в Україні жінка-комік — радше виняткова професія. І практично табуйована, якщо вона прагне відійти від канонів і дозволити глядачам трішечки подивитися на світ своїми, жіночими очима. Та хіба можна зважати на перешкоди, коли у тебе є покликання?

Детальніше...
 
Шляхи Кайзерів ведуть до Львова Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Нащадок відомої циркової династії Паоло Кайзер розповів про знаменитих родичів, «страшний» еквілібр на котушках та кохання по-українськи

Олена САДОВНИК

Фото з архіву Паоло Кайзера

 У Паоло королівське прізвище. Пращури чеського еквілібриста, Кайзери, дійсно владарювали. Понад три століття на землях сучасної Львівщини вони по праву вважалися цирковими королями. Уперше за багато років мандрівок світом до витоків своєї знаменитої родини повернувся наймолодший нащадок Кайзерів. Володар серії спеціальних призів циркового фестивалю у Монте-Карло (один із них – премія студії Александра Гримайла за оригінальність) Паоло Кайзер цими днями демонструє істинний королівський еквілібр на арені Львівського цирку.

Детальніше...
 
Філіп ВАН ДАЙК: “З тигрицею розмовляв, наче з дитиною. І спав у клітці поряд з левом” Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Дар знаходити спільну мову з хижими тваринами ілюзіоніст і дресирувальник Філіп Ван Дайк з Нікарагуа  успадкував від свого пращура, який був верховним шаманом племені майя. А ось магія його фантастичних перетворень на цирковій арені - ніщо інше, як сила думки талановитого ілюзіоніста та спритність тіла його чарівних асистенток. Філіп ніколи не відкриє таємниці, як кролика перетворює на змію, а дівчину на тигрицю. Проте читачам “ВЗ” з готовністю розповів про індіанські традиції своєї сім’ї, про успадкований енергетичний зв’язок з тиграми і левами, а також про любов до українських жінок та кухні.

Детальніше...
 
У Львові — найсильніша людина планети Надрукувати Надіслати електронною поштою
Інше
Написав Administrator   

Фахріддін Ахназаров відмовився жити в Еміратах і приїхав на гастролі до львівського цирку

Олена САДОВНИК

Йому аплодував президент США Білл Клінтон. Папа Римський підходив потиснути руку. Королева Великобританії запрошувала до свого палацу. Арнольд Шварценеггер просив автограф. А арабський шейх умовляв залишитися жити в Еміратах. Виступ узбецького силача Фахріддіна Ахназарова, якому належать 29 рекордів із Книги рекордів Гіннеса, нікого не залишає байдужим. Красень-чоловік у смокінгу з акуратною борідкою і зачіскою типового митця легко жонглює гирями і лягає під колеса автівки. Та причина такої шаленої популярності, вважає Фахріддін, не тільки в цьому.

Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 1 2 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 30 з 44